Bar Vrijdag

Agenda

LET OP
In Juni geen “Muziek op Zondag” ivm EK wedstrijden die we uitzenden.

ZONDAG 9 JUNI: TEXELSE BIERDAG

Bij bestelling van twee Texels bieren maak je kans op een weekend weg én een volledig verzorgd bezoek aan de Texelse Bierbrouwerij. Je krijgt sowieso een leuk cadeautje van ons als je twee Texels biertjes van de tap komt drinken. Tot dan!

ZATERDAG EN ZONDAG 15 & 16 JUNI: De MAASDIJK
De Maasdijk is een jaarlijks sportevenement in de gemeente Oss. Alle 23 kernen van de gemeente worden aangedaan door dit evenement. Tijdens De Maasdijk wagen vele honderden sportievelingen zich aan de marathon, hardloopwedstrijden, triathlons, inline skatetochten of wandelingen. Die volgen elk een andere route, maar finishen allemaal op de Heuvel in hartje Oss. Wie kom jij aanmoedigen vanaf ons terras?

ZONDAG 16 JUNI: EK: POLEN – NEDERLAND
Groot scherm bij Bar Vrijdag! Oranje treft de Polen in de eerste poulewedstrijd. Deze wordt gespeeld op zonag 16 juni in Hamburg. Aanvang is om 14:00 uur. De aftrap om is om 15:00 uur!

ZONDAG 21 JULI: PROEF DE PEPERSTRAAT
Het is weer zover! Iedere horecazaak in de Peperstraat zal een aantal lekkere gerechtjes voor je bereiden. Op een bbq, vanuit een to-go raam, vanuit een barretje, iedereen op zijn eigen manier. De gerechtjes zullen tussen de 5 en de 15 euro kosten. Je kunt het dus zo gek maken als je wil! Kom gezellig langs en laat je verrassen tijdens “Proef de Peperstraat”.

ZONDAG 26 JULI: MUZIEK OP ZONDAG: JEROEN PRINCEN
Heerlijk genieten van live muziek op zondag! En vanwege het mooie weer niet alleen binnen, Jeroen loopt namelijk over ons terras! Met zijn gitaar verrast hij je met fijne muziek. Zien we je dan? Vanaf 16:00 uur, entree natuurlijk gratis.

——————————————————————

Alvast voor in de agenda…

ZONDAG 29 SEPTEMBER: MUZIEK OP ZONDAG: PASTINAKEL
Deze twee muzikanten leerden elkaar kennen door hun werk: als docent aan het Fioretti College in Veghel. Een bioloog en een kunstenaar, beide bevlogen door het muzikale virus! Een duo op gitaar en contrabas, 100% live! Hits van toen en nu  in een kleine, sfeervolle setting. Tot dan! Vanaf 15:00 uur inloop, vanaf 16:00 uur Pastinakel Live! Entree = gratis

ZONDAG 27 OKTOBER: MUZIEK OP ZONDAG: MARIEKE SCHENK
De nieuwe Nederpop artiest verovert met haar catchy songs en energieke optredens een steeds groter publiek. Zo schrijft ze over het ontdekken van jezelf en het vinden van je plek in de wereld. Onderwerpen als identiteit, relaties en jong zijn spelen hierin een grote rol. Aanvang vanaf 15:00 uur. Entree = gratis.

 

colg ons ook op